Értékelő óra 2021. 10. 04.

Osztályfőnöki óra keretében érkeztek be hozzánk a Határtalanul kiránduláson velünk utazó tanárok. Nagyon jó hangulatban kezdődött ez az óra, mert Zsolt bácsi behozta a fényképeit amit az e-táblán kivetített. Sokat nevettünk rajta. 

Ezután bizony komolyabb rész következett. Minden egyes úticélunkat értékelnünk kellett 0-5 között. A 0 azt jelentette ha egyáltalán nem emlékeztünk rá. Na ilyen értéket senki nem adott. 

Megbeszéltük hogy mi volt a legjobb esemény és a legrosszabb. Persze voltak különbségek az osztályunkban. Akik nem szeretnek sétálni a városban, azoknál ez nem kapott ötöst. Az esti városokban való barangolás külön kérdés volt. A meglátogatott városok közül egyértelműen Abbázia tetszett mindenkinek a legjobban. A buszon utazást is nagyon jól értékeltük. 

Érdekesnek és tanulságosnak értékeltük a laskói iskola tanulóival való találkozást és a beszélgetést.

A két szállásunk közül Rijeka nyert. Ezen senki nem csodálkozott. Tisztaságban és kedves személyzetben is felülmúlta Zágrábot. 

Ez után a lapot meg kellett fordítanunk és a saját véleményünket is le kellett írni. Mit változtatnánk meg? Vagy változott-e az osztályközösségünk, és tanáraink között a kapcsolat. 

Megegyeztünk, hogy jó volt együtt eltölteni ezt a 4 napot!

írta: Márki Anita


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Utazásunk második napja

A 4 napos utazásunk első napja

Témanap 11.08.